Forside | Arbejdsopgaver | Referencer | Kunderne Siger | Kontakt
Professionel erhvervs-rengøring
Byens Rengøring er din fleksible og professionelle samarbejdspartner inden for de fleste typer af erhvervs-rengøring til små og mellemstore virksomheder, skoler, institutioner etc.

Hvad siger kunderne om Byens Regngøring


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in D:\wwwroot\extern\byensrengring.dk\site_con.php on line 2

Kunderne siger

Nedenfor at et udpluk af kundeudtalelser.


Kultur og Messecenter Aars

Kultur og Messecenter Aars er et hus med et meget varierende behov for rengøring, med typisk store messer den ene weekend, efterfulgt af konference og fester og så messe igen. Typisk er også, at mange større arrangementer er placeret i forbindelse med weekender og fridage. Det stiller meget store krav til fleksibilitet og velvilje hos vore leverandører, til at betjene os på nogle af de mest umulige tidspunkter af døgnet.

Set i forhold til Byens Rengøring som vi har haft et fast samarbejde med siden starten af 2009, så har dette være et helt fantastisk samarbejde. Vi har oplevet en virksomhed der arbejder 100% professionelt samtidig med, at der altid har været en meget fin feedback omkring løsning af både forskelligartede og rutinemæssige opgaver. Byens Rengøring er som leverandør, efter en meget hurtig introduktionsperiode, i udpræget grad selvkørende, hvilket er en kæmpe fordel i en virksomhed som vores.

Vi kan kun give Byens Rengøring vores bedste anbefaling.

Kultur og Messecenter Aars
Direktør
Thomas Hermann
www.messecenteraars.dk


Tandlægerne Bredgade 1 - 9670 Løgstør

Vi har haft Byens Rengøring til at gøre rent på vores klinik i ca 4 mdr. og har været meget tilfredse. Vi håber på et langt samarbejde.

Tandlægerne Bredgade 1 - 9670 Løgstør 


Jeanette S.

Vi engageret Byens Rengøring i Aars til rengøring af vores private hjem.
De er neget dygtige og engagerede mennesker, og de lever til fulde op til vores forventninger.
De er fleksible og løser de opgaver, vi har aftalt, meget professionelt.

Vi kan kun anbefale, at man benytter Byens Rengøring i Aars, hvis man har brug for en hjælpende hånd.

Jeanette